Sverker
Tomas
Sverker

Tomas: Köpte min första Honda 28 feb 1972. Efter ett otal hojar och motorras var jag med och startade Biscaya Motor, efter fjorton års skruvande med europeiska hojar slutade jag på Biscaya för att få mer tid till våra tvillingpojkar Adam och Kalle, det hade också blivit lite för mycket stress och övertid på Biscaya. Sedan dess har jag varit prototypmakare och konstruktör, kanske kan jag fräsa några spår åt dig om cylindrarna inte passar på din nya stjärnmotor. Kör idag en Bonneville America. Snickrar också på ett gammalt Kawasakibygge. Vi seglar också mycket som familjenöje.

Sverker: Inspiratör, segelskeppare, filosof, upptäcktsresande, dykinstruktör, missionär, grafisk designer och kreatör. Han har också haft ett antal hojar där en Nimbus 1934 med sidvagn kanske var höjdpunkten. Ådrorna flödar av livsbejakande energi, så önskar du ett dykcertifikat eller en seglingsupplevelse på en 90-fots skonare i Medelhavet så är Sverker rätt man att ringa. Han kör en Harley Davidson Road King den isfria årstiden.

Anette: Tomas bättre hälft. Hon vet nog fortfarande vilket lammelpaket som passar till Guzzi LeMans efter alla åren på Biscaya. Hon har osviklig känsla för de små detaljerna, och kommer att ta vid där Sverker och jag slutar när vi inreder Café Olé. Kör en Honda Shadow när solen skiner.

Anette
En stolt skara
Startbutton
Lokalerbutton
Servicebutton
Evenemangbutton
Kontaktbutton
Ovrigtbutton
Octane Club Alingsås tel: 0708 300 233
© 2010 – 2018 Designcraft
item1a Start Evenemang © 2010 – 2018 Designcraft